Seleccionar página

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

Raó social: A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L.

NIF: B25712316

Adreça: Plaza Sant Joan de Mata, 8 local 3 – 25001 – Lleida – LLEIDA

Telèfon: 973216927

Email: info@acreparaciocalderes.com

Registre Mercantil de Lleida:  Registro Mercantil de LLEIDA T 1240 , F 145, S 8, H L 24740, I/A 1 ( 5.08.10)

 

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.acreparaciocalderes.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L.  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L..

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L.. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de A.C. REPARACIÓN DE CALDERAS S.L.  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.